Zwem- en Recreatiepark De Koet

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Banenzwemmen

Er zijn diverse mogelijkheden om in "de Koet" banen te zwemmen.

Recreatief

Elke zaterdag en in de Vakantieperiode van maandag tot en met zaterdag is het gehele grote bad van 10:30 - 11:00 uur gereserveerd voor iedereen die baantjes wil zwemmen. Er is dan ook gelegenheid om te oefenen voor onze leskinderen.

Naast het traditionele half uurtje oefenen en baantjes zwemmen geven we dit jaar ook van maandag tot en met zaterdag de baantjeszwemmers letterlijk ruim baan.

Elke dag zullen één of meerdere banen tot 15:00 door een lange lijn afgescheiden kunnen worden van het speel- en recreatiedeel.

Zodoende kan er gelijktijdig worden gespeeld en baantjes gezwommen zonder dat spelers en baantjeszwemmers elkaar in de weg zitten.

Als het niet erg druk is kunnen de periode verlengen.Bij grote drukte kunnen we ook besluiten de periode baantjes zwemmen in te korten of zelfs te laten vervallen. Bij twijfel kunt u ons altijd even bellen.

Trimzwemmen

Trimzwemmen is op woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur. We zwemmen eerst een kwartiertje rustig in, en daarna hebben we de training. Tijdens de lessen worden veel banen gezwommen in verschillende zwemslagen. Doel is sportief zwemmen en je conditie verbeteren. Voor het trimzwemmen heb je een abonnement met een trimzwemjaarkaart of een activiteitenkaart nodig.

Ochtendzwemmen, “Dauwzwemmen”

Sinds 2012 is er @ZwembadDeKoet  “Dauwzwemmen”. Elke donderdagochtend (muv hemelvaartsdag) tussen 7:00 en 8:30 uur is het bad extra geopend voor zwemmers die in de ochtend lekker baantjes willen trekken. De kosten: Ochtend/avond-kaartje of abonnement. Periode waarin er wordt dauwgezwommen klik hier.

Wedstrijdzwemmen

Vanaf de opening tot de zomervakantie zal er op maandag en donderdag avond van 20:00 tot 20:45 uur getraind worden. Hier staan het verfijnen van de zwemtechniek en het verbeteren van de conditie centraal. De kosten: Abonnement en een wedstrijdkaart.